Adliyenin "Sanatçı Ruhu" Bu Sergiye Yansıyacak - Son Dakika
Güncel

Adliyenin "Sanatçı Ruhu" Bu Sergiye Yansıyacak

Adliyenin "Sanatçı Ruhu" Bu Sergiye Yansıyacak

* Hakim, savcı ve adliye personelinin çektiği 104 fotoğraf, Şehit Mehmet Selim Kiraz Sergi Salonu'nda 15 Ocak Pazartesi günü fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak Haber / Kamera: Arzu KAYA, İstanbul DHA Dünyanın en büyük adliyesi olarak bilinen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda fotoğraf sergisi açılıyor.

12.02.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Hakim, savcı ve adliye personelinin çektiği 104 fotoğraf, Şehit Mehmet Selim Kiraz Sergi Salonu'nda 15 Ocak Pazartesi günü fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak

Haber/ Kamera: Arzu KAYA, İstanbul DHA

Dünyanın en büyük adliyesi olarak bilinen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda fotoğraf sergisi açılıyor. Adliyedeki hakim,savcı ve adliye personelinin çektiği toplam 104 eser fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.

FOTOĞRAFILIK KURSUNU TAMAMLADILAR, DEKLANŞÖRE BASTILAR

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kartal Halk Eğitim Merkezi'nin ortak düzenleyeceği sergide, adliyeye bağlı fotoğrafçılık kursunda eğitim hakim,savcı ve personelin eserleri var. 15 Ocak Pazartesi günü saat 14.30'da açılışı yapılacak sergideki fotoğraflar 12 profesyonelin imzasını taşıyor.

SADECE 1 SENEDE 366 ULUSLARARASI ÖDÜL ALAN SAVCI'NIN FOTOĞRAFLARI DA VAR

12 profesyonelin arasında fotoğraf uğraşına başlayalı bir sene olmasına rağmen 366 uluslararası fotoğraf ödülü bulunan Cumhuriyet Savcısı Semih Akça da var.

15 15 GÜN SÜREYLE AÇIK

Adliyenin E blok zemin kat Şehit Mehmet Selim Kiraz Sergi Salonu'nda sergilenecek fotoğraflar, eser sahiplerinin uzun süren emeklerinin ürünü. 15 gün süreyle fotoğraf severlerin ziyaretine açık olacak sergideki fotoğraflar doğa, insan ve yaşam başlıkları altında toplanıyor.

ESERLERİ SERGİLENECEK 12 FOTOĞRAFÇI

Ali Altıntürk, Seval Karataş, İlksen Ateş (Hakim)

Ersoy Yüce, Mehmet Sıddık Çinko, Semih Akça, Serhan Kesmez (Cumhuriyet Savcısı)

Gülseren Bulut İpiçürük (Sosyal İşler Müdürü)

Sermin Hız Kaçar (Yazı İşleri Müdürü)

Mehmet Yılmaz (Mübaşir)

Handan Canıpek (Katip)

Haldun Duyar (Deniz Kıdemli Albay)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliyenin 'Sanatçı Ruhu' Bu Sergiye Yansıyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement