Adnan Kayalı'nın En Büyük Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Adnan Kayalı'nın En Büyük Hayali Gerçek Oldu

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, doğuştan engelli olan ve dışarıda özgürce gezmeyi çok isteyen Adnan Kayalı isimli vatandaşa akülü araba hediye etti.

16.10.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey Çerkezler Mahallesinde doğuştan engelli olan, 42 yaşındaki Adnan Kayalı, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın yardımıyla yıllardır hayal ettiği akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün evinde ulaştığı ve yıllardır evinden çıkamadığını tespit ettiği Kayalı'nın bu isteğini duyan Başkan Bahçavan hemen akülü bir araç alınması talimatı verdi.

Konunun Başkana aktarılmasının aktarılmasından kısa süre sonra Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde akülü bir araç temin edildi. Alınan akülü sandalye Adnan Kayalı isimli vatandaşın evine getirilerek, teslim edildi.

"BU ARAÇ EN BÜYÜK HAYALİMDİ"

Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri tarafından Adnan Kayalı akülü sandalyesine oturtulurken, yıllardır istediği araca kavuşan Kayalı'nın mutluluğu ise gözlerine yansıdı. Araç ile test sürüşleri yapan Kayalı'ya Belediye sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri aracın tanıtımını yaptı. Kayalı'nın annesi Rahime Kayalı "Çocuğum doğuştan %95 engelli olarak doğdu. Bedensel engelli olan çocuğumun yıllardır hayalinde olan bu aracı bizlere gönderen Başkanımızdan Allah razı olsun. Ne kadar dua etsem ne desem azdır" dedi.

Adnan Kayalı ise, daha önce normal tekerlekli sandalyesi olduğunu fakat bunu kullanamadığını belirterek, "Akülü tekerlekli sandalye benim en büyük hayalimdi. belediye başkanımıza selamımı söyleyin. Yıllardır istediğim hayalim gerçek oldu, onun sayesinde. Çok sevinçliyim artık evimin önüne mahalle meydanına ve Dursunbey'e bu araç ile gideceğim. Bu yaşıma kadar gidemediğim her yeri gezeceğim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adnan Kayalı'nın En Büyük Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement