Adnan Menderes'in Ölümünün 53. Yıl Dönümü - Son Dakika
Politika

Adnan Menderes'in Ölümünün 53. Yıl Dönümü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes’in ölümünün 53. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Kendisine hizmet eden evlatlarını hiçbir zaman unutmayan aziz milletimiz, merhum Menderes’i daima hayırla yad edecek, gönlünde yaşatmaya devam edecektir” dedi.

17.09.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes'in ölümünün 53. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Kendisine hizmet eden evlatlarını hiçbir zaman unutmayan aziz milletimiz, merhum Menderes'i daima hayırla yad edecek, gönlünde yaşatmaya devam edecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Demokrasi tarihimizin mümtaz şahsiyetlerinden Adnan Menderes, seçkin bir devlet ve siyaset adamı olarak ülkemize ve milletimize takdirle hatırladığımız önemli hizmetlerde bulunmuştur" ifadesini kullandı.

" Türkiye'nin demokratikleşmesi, güçlenmesi, kalkınması, ilerlemesi için inançla çalışan, ömrünü aziz milletimizin yücelmesine vakfeden Adnan Menderes, millet hayatında ve gönlünde silinmez izler bırakmıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: "Kendisine hizmet eden evlatlarını hiçbir zaman unutmayan aziz milletimiz, merhum Menderes'i daima hayırla yad edecek, gönlünde yaşatmaya devam edecektir. Merhum Adnan Menderes'i vefat yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyor, sevenlerine ve yakınlarına iyi dileklerimi sunuyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adnan Menderes'in Ölümünün 53. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement