Adnan Menderes Üniversitesi'ne Hyundai'den Eğitim Desteği - Son Dakika
Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi'ne Hyundai'den Eğitim Desteği

Adnan Menderes Üniversitesi\'ne Hyundai\'den Eğitim Desteği

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Meslek Yüksek Okulu’na bir otomotiv firması tarafından donanımlar hibe edilecek.

01.10.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Meslek Yüksek Okulu'na bir otomotiv firması tarafından donanımlar hibe edilecek.

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Meslek Yüksekokulu (AYMES) ile Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanacak protokolle AYMES Otomotiv Teknolojisi Programı, Makine Programı ve Makine Resim Konstrüksiyon Programlarına bir araba ile motorinli ve benzinli motor, şanzuman, araba elektrik aksamı, otomotiv ile ilgili makine kontrol sistemleri gibi donanımlar hibe edilecek.

ADÜ Aydın Meslek Yüksek Okulu'nun atölye olanaklarını geliştirmek ve teknolojilere adaptasyonunu sağlamak, aynı zamanda Hyundai Marka araçların motor aksamını öğrencilere uygulamalı olarak gösterebilmek amacıyla gerçekleşecek protokol, 13 Ekim 2015 Salı günü saat 10.00'da, Kocaeli Hyundai fabrikasında yapılacak. Gerçekleşecek devir teslim töreninde aracı teslim almak üzere AYMES Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı hazır bulunacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adnan Menderes Üniversitesi'ne Hyundai'den Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement