Adnan Yılmaz'a Kadınlardan Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Adnan Yılmaz'a Kadınlardan Tam Destek

Adnan Yılmaz\'a Kadınlardan Tam Destek

Adnan Yılmaz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla eşi Filiz Yılmaz ile birlikte Çiğlili kadınların kadınlar gününü kutladı.

10.03.2014 12:21  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Yılmaz'dan Karanfilli Kadınlar Günü kutlaması

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla eşi Filiz Yılmaz ile birlikte Çiğlili kadınların kadınlar gününü kutladı. Kadınlara desteğini sadece 8 Mart'la sınırlı bırakmayacağını söyleyen Adnan Yılmaz, "Sizlere yönelik projelerimizle kadınlar gününü sözde bırakmayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışının tüm imkanlarını kadınlarımız için seferber edeceğiz" diye konuştu.

ŞİDDETİN KARŞISINA DİKİLİRİM

Çiğli Merkez ve Egekent Mahallerini karış karış gezen Yılmaz çiftti, gün boyu yaklaşık 5 bin çiçek hediye etti. Yılmaz çiftinin jestine teşekkür eden kadınlar, Adnan Yılmaz'a yerel seçimlerde başarı dileklerinde bulundular. Kadınlarla bol bol sohbet eden AK Partili Yılmaz, kadına yönelik şiddetin her türlüsünü kınadığını söyleyerek, "Maalesef şiddet alınan tüm önlemlere, destek birimlerine rağmen toplumda baş gösteriyor. Çiğli'de bunun önüne geçmek ve diğer kadınlara yönelik projelerimizle her bakımdan güçlü kadın bireyler oluşturmak istiyoruz. Türkiye, son 10 yılda temel insan hakları alanında çok büyük bir mesafe aldı. Her gün ve her an kadınlarımızın sosyal hayattaki konumunu güçlendirmek için de elimizden geleni yapacağız. Bu vesile ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bir kez daha kutluyorum" dedi.

KADINLARA 24 SAAT DESTEK BİRİMİ

Çiğli'de yönetime geldiğinde kadınların 24 saat ulaşabileceği psikolojik destek birimleri oluşturacağını söyleyen AK Partili Adnan Yılmaz, "Kadınların belediyelerin sıcak elini hissetmelerini sağlayacak bir ortam oluşturmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Desteğe ihtiyacı olan tüm kadınlarımız için aile danışma merkezleri kuracağız. Allah kadınlarımızı başımızdan eksin etmesin. Biz onlarla anlam kazanıyoruz" ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Başkan adayı, beylere de karanfil dağıtmayı ihmal etmedi. Oldukça eğlenceli konuşmaların yaşandığı çiçek dağıtımı sırasında Yılmaz, beylere eşlerine çiçek götürmelerini rica etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adnan Yılmaz'a Kadınlardan Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement