Adnan Yılmaz Çiğli Kızılay'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Adnan Yılmaz Çiğli Kızılay'ı Ziyaret Etti

Adnan Yılmaz Çiğli Kızılay\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Kızılay Çiğli Şubesi'ni ziyaret etti.

08.03.2014 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmeye devam eden AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Kızılay Çiğli Şubesi'ni ziyaret etti. Şube çalışanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Yılmaz, kendi dönemlerinde Kızılay'la işbirliği içinde olup koordineli çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Kızılay Çiğli Şubesi'ni ziyaret etti. Burada Çiğli Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Barış Öncü ve şube çalışanlarıyla bir araya gelen Yılmaz, Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kızılay'ın zor zamanlarda Türkiye'nin ve başka ülkelerin sıkıntılarına yetişen ender kuruluşlardan biri olduğunu söyleyen Yılmaz, 2010 yılında hizmete giren Kızılay Çiğli Şubesi'nin kısa zamanda ilçede ciddi başarılara imza attığını vurguladı ve kendi dönemlerinde bu başarıların artarak süreceğini söyledi. Yılmaz, "Bu zamana kadar Çiğlili vatandaşlarımıza nasıl destek oldunuzsa, bundan sonra da onların yanında olacağınızdan hiç kuşkum yok. Amacımız, Çiğli'deki vatandaşların gönlündeki beklentilere en iyi şekilde cevap verebilmektir. Bu bağlamda Kızılay Çiğli şubemizle iş birliği içinde koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

KIZILAYLA İŞ BİRLİĞİ

Kızılay'ın insanlara sıcaklığını ve devletin gücünü her zaman arkasında hissettiren ender kuruluşlardan biri olduğunu ifade eden Yılmaz, Belediye ve Kızılay arasındaki çalışma kriterlerinin nasıl olması gerektiği konusunda da açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Biz Kızılay'ı Belediye'nin mahalle muhtarlıklarında bulunan ekipleriyle destekleyeceğiz. Çalışanlarımızı eğiterek, kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerde bulunacaktır'' diye konuştu.

Adnan Yılmaz'ın Çiğli Kızılay Şubesi'nin kurucularından olduğunu ve kendilerine her daim destek verdiğini söyleyen Kızılay Çiğli Şube Başkan Yardımcısı Barış Öncü, AK Partili Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Çiğli'de birçok sosyal yardımlaşmadan faydalanamayan ailelerin olduğunu ve insanların beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Öncü, Adnan Yılmaz'ın Kızılay'ın iyi yerlere gelmesi için gösterdiği çabanın takdire şayan olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adnan Yılmaz Çiğli Kızılay'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement