Adnan Yılmaz'dan Korkut'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Adnan Yılmaz'dan Korkut'a Teşekkür Ziyareti

Adnan Yılmaz\'dan Korkut\'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret etti.

10.06.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti. Seçimler sonrası belediye başkanları ve teşkilat yöneticilerini tek tek gezdiğini belirten Yılmaz, "Seçimleri geride bıraktık, destekleri için halkımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarda bizimle birlikte olan teşkilat yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Adnan Yılmaz, seçimler sonrası teşkilat ve belediye başkanlarını ziyarete ederek teşekkür ediyor. Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret eden Yılmaz, "Seçimleri geride bıraktık. Halkımız bize teveccüh etti, onlara teşekkür ediyorum. Yine çalışmalarımızda bizden fazla çaba harcayan teşkilatımızın yöneticileri ve üyelerine giderek teşekkür edeceğim. Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ali Korkut, Adnan Yılmaz'ın 24. dönem içerisinde Yakutiye Belediyesi için önemli desteklerini gördüklerini belirterek "Milletvekilimiz Adnan Yılmaz, yaptığımız hizmetlere büyük katkı ve destek sağlamıştır. İnşallah yeni dönemde de destek ve katkılarını bekleyeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adnan Yılmaz'dan Korkut'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement