Adrasan'da Sezona Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Adrasan'da Sezona Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

Adrasan\'da Sezona Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya’nın Kumluca ilçesi Adrasan mahallesi sahilinde turizm sezonuna hazırlık çalışmaları devam ediyor.

03.06.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesi Adrasan mahallesi sahilinde turizm sezonuna hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Kumluca Belediyesi tarafından Adrasan mahallesi sahilinde sezon öncesi çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Adrasan sahiline iki bin şezlong ve bin şemsiye konulurken, ayrıca sahile yürüyüş yolu ve otopark düzenlemesi de yapılmıştı. Sezon sonunda kaldırılan şezlong ve şemsiyelerin tekrar yerlerine yerleştirme çalışmaları devam ederken, belediye ekipleri kışın bozulan yürüyüş yolu ve parkelerin onarımını sürdürüyorlar.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, geçtiğimiz yıl Adrasan sahilinde bazı çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların vatandaşlardan büyük takdir topladığını ifade ederek, bu yıl yine sezon öncesi sahilde aynı çalışmaları daha da arttırarak sürdürdüklerini söyledi. Adrasan'ın, Kumluca'nın turizmde dünyaya açılan penceresi olduğunu belirten Başkan Çetinkaya, "Geçtiğimiz yıl belediyemiz kontrolüne geçmesinin ardından Adrasan sahilinde vatandaşlarımız için şezlong ve şemsiye yerleştirdik. Yürüyüş yolu ve otopark yaptık, mevcut yola parke döşedik. Ancak kışın olumsuz hava koşullar nedeniyle yürüyüş yolu ve parke taşlarında bozulmalar meydana geldi. Ekiplerimiz buraları onarıyorlar. Ayrıca sahilde de şezlong ve şemsiyelerimizi tekrar yerleştiriyoruz" dedi.

Sahilde plaj temizliği ve düzenlemesi yaptıklarını da kaydeden Başkan Çetinkaya, ayrıca denize güvenli bölgeye herhangi bir olumsuzluk yaşanmasını önlemek amacıyla güvenlik şamandırası çekeceklerini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adrasan'da Sezona Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement