Adriano: Beşiktaş Forması Real Madrid'in Renkleri Olduğu İçin Garip Geldi - Son Dakika
Spor

Adriano: Beşiktaş Forması Real Madrid'in Renkleri Olduğu İçin Garip Geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano, "Formayı giymek beni mutlu etti, yakıştı. Rakip takım Real Madrid'in renkleri beyaz ve beyaz forma giymek benim için garip." dedi.

29.07.2016 16:44  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano, siyah-­beyazlı takıma transferinin ardından açıklamalarda bulundu. Giydiği Beşiktaş formasının kendisini garip hissettirdiğini söyleyen Adriano, " Real Madrid'in renkleri" dedi.

Brezilyalı yıldızın açıklamaları şu şekilde:

"İSTANBUL'U AİLECEK BEĞENDİK"

Buradaki ilk hafta benim için sürprizlerle doluydu. Taraftarın sıcaklığını hissetme mükemmeldi. Kulübün güvenini hissetmek özeldi. Diğer kulüplerde yaşadığım çıkışı burada devam ettirmek istiyorum. İstanbul'u ben ve ailem çok beğendi. Tesislerde çalışma şartları çok güzel.

"BEYAZ FORMA GARİP, F.BAHÇE MAÇINA GELMİŞTİM"

Formayı giymek beni mutlu etti, yakıştı. Rakip takım Real Madrid'in renkleri beyaz ve beyaz forma giymek benim için garipti. Bir kere İstanbul'a Fenerbahçe maçı içi gelmiştim ama gezmemiştim. Burada büyük imkanlar var, zorluk çekeceğimi düşünmüyorum. Şehir hayatında daha çok taraftarlarla iç içe olacağım ve onlarla bağlantımı güçlendireceğim.

Ayın 2'sinde çalışmalara başlayacağım, hocayla konuşacağım. Tamer Hoca ile de konuştuk. Bu hafta bireysel olarak çalıştım ama takımla çalışmak ayrı bir olay. Ayın 7'sindeki maçta (Olympiakos) oynayabilirsem, Süper Kupa'daki Galatasaray maçında da belki oynarım. 10 olur, 15 dakika olur, bilemiyorum ama bana gösterilen bu ilginin karşılığını vermek istiyorum. Galatasaray maçında mutlaka sahada olmak istiyorum.

"BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GEREKEN SAYGIYI GÖRECEK"

Barcelona'nın felsefesi ve aile ortamı başarının anahtarıdır. Beşikaş'ta da bu ortamı gördüm. Hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş gereken saygıyı görecek. Devler Ligi arenasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Buraya geldiğim ilk günden beri iyi hissediyorum. Arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini sahada vereceğiz.

"BARCELONA'DA ATTIĞIM EN İYİ GOL..."

Atletico Madrid'e 1­0 yeniliyorduk, o maçta bir gol attım ve sonra maçı 4­1 kazandık. Atletico Madrid'e attığım golüm kendi favorim. Sevilla ve Coritiba'da attığım goller de var tabii ki.

"TARAFTAR ÇOK ÖNEMLİ"

Beşiktaş taraftarının görüntülerini izledikten sonra; tüylerim diken diken oldu. Taraftar çok önemli. İyi taraftarlar önünde futbol oynadım. Taraftar çok önemli, 12 numara. her gün seni çalışmak için zinde tutar. Hep onları düşünerek oynarsınız.

"DANSLAR EDİYORDUK"

Neymar iyi arkadaşım, en başından beri çok şakalaşırız. Çok iyi bir insan. Arkadaşlığımız devam ediyor. Avrupa'daki tecrübelerimden çok yararlandı, ona yardımcı olduğumu düşünüyorum. Barcelona'da Alves, Neymar ve ben her gün harika anlar geçiriyorduk, danslar ediyorduk.

"AİLEM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Eşimle. çocuklarıma çok iyi ilişkilerim var. Ailem benim kendimi en güven hissettiğim liman. Bir futbolcu için aile hayatı çok önemli. Hep beraberiz. Ailemle vakit geçirmekten zevk alıyorum. Balık tutmayı seviyorum."

Adriano: Beşiktaş Forması Real Madrid\'in Renkleri Olduğu İçin Garip Geldi

Son Dakika Spor Adriano: Beşiktaş Forması Real Madrid'in Renkleri Olduğu İçin Garip Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement