Adro'dan Yeni'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adro'dan Yeni'ye Ziyaret

Adro\'dan Yeni\'ye Ziyaret

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana’nın sahip olduğu tabii güzelliklerinin yanı sıra bir kültür hazinesi olduğunu söyledi.

23.01.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana'nın sahip olduğu tabii güzelliklerinin yanı sıra bir kültür hazinesi olduğunu söyledi.

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, Başkan Fikret Yeni'yi makamında ziyaret etti. Başkan İsa Akdağ, Başkan Fikret Yeni'yi bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri "Ulusal Çukurova Bölgesel Turizm Ödülleri" törenine davet etti.

Geçen yıl ilkini düzenledikleri "Turizm Ödülleri" töreninin büyük yankı uyandırdığını ve etkinliği bu yıl ulusal çapta gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Akdağ, "Törenimize başta Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik olmak üzere sektörün önde gelen isimlerini davet ettik. Bu yıl ki törenimizin daha çok ses getireceğini düşünüyoruz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'in Türkiye'nin yanı sıra Adana ve bölge turizmine önemli destekler sağladığını ifade eden Başkan Akdağ, "Kendisine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Akdağ, daha sonra Adana ve yöresinin turizm potansiyeli ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni de, Adana'nın sahip olduğu tabii güzelliklerinin yanı sıra bir kültür hazinesi olduğunu söyledi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in Kozan'daki dünyaca ünlü Anavarza Antik Kenti'nin kazı çalışmaları için Aralık ayında 1 milyon liralık ödenek çıkarttığını hatırlatan Başkan Yeni, "Ayrıca Türkiye'nin en büyük ve 24 saat açık, yaşayan ilk müzesi Adana'ya kuruluyor. Bakanımız Adana ve bölge turizmine önemli destekler veriyor. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarette Turist Rehberleri Birliği (TUREB) delegesi Mehmet Işık Tanış ile ADRO 2'inci Başkanı Kudret İdemci de hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adro'dan Yeni'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement