Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti" Projesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika
Yerel

Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti" Projesi İçin İmzalar Atıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapılacak olan "Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti" projesi için, belediye ve Zafer Kalkınma Ajansında (ZEKA) arasında protokol imzalandı.

17.08.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapılacak olan "Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti" projesi için, belediye ve Zafer Kalkınma Ajansında (ZEKA) arasında protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, imza töreninde yaptığı konuşmada, kentte sosyal ve kültürel hayatın canlandırılması amacıyla belediye olarak proje geliştirdiklerini, hazırlanan "Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti" projesinin ZEKA tarafından da desteğe uygun görüldüğünü hatırlattı.

Bir milyon 958 bin liralık toplam bedel ile gfaerçekleştirilecek olan bu projenin yüzde 42'lik kısmını ZEKA'nın karşılayacağını belirten Güler, "Bin 644 metrekarelik alana inşa edilecek tesis, bin 164 metrekare zemin kat ve 480 metrekare de asma kattan oluşacak. Ayrıca zemin katta sentetik buz pisti olacak. Yapının asma katında ise eğlence merkezi faaliyet gösterecek. Tesisin ilçemize büyük canlılık getireceğine inanıyoruz. Ayrıca ilçedeki sportif faaliyetlerin gelişimine de büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı da  Tavşanlı'da gerçekleştirilecek olan projenin başta Kütahya olmak üzere bölge için çok önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bölge için önemli bir proje olduğunu düşündüğümüz için ZEKA olarak  bu projeye destek veriyoruz. Tavşanlı Belediyesinin Ada Mesireliğinde yapmayı planladığı Buz Pateni ve Sosyal Yaşam Merkezi Projesi tam da bizim aradığımız kriterleri taşımaktadır. Tavşanlı Belediyesinin geçmiş dönemlerde hayata geçirmiş olduğu projeleri de takip ediyoruz. Bizim projemizin de bölge için bir farklılık olacağını düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun."

Konuşmaların ardından Tavşanlı Belediyesi ile ZEKA arasında projenin yapımının yeraldığı protokol imzalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti' Projesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement