Adü Atilla Koç Yerleşkesi Köşk Myo'nun Devri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Adü Atilla Koç Yerleşkesi Köşk Myo'nun Devri Yapıldı

Adü Atilla Koç Yerleşkesi Köşk Myo\'nun Devri Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Adnan Menderes Üniversitesi’ne 5 yıllığına devri gerçekleşti.

16.09.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Adnan Menderes Üniversitesi'ne 5 yıllığına devri gerçekleşti. Devir Teslim Protokolünü Aydın Valisi Erol Ayyıldız, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre imzaladı.

Devir Teslim Törenine; Aydın Valisi Erol Ayyıldız, ADÜ Rektörü Prof. Dr.Mustafa Birincioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Köşk Belediye Başkan Yardımcısı ve Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Yeşil, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, Adü Köşk MYO Müdürü Necdet Dağdelen, Öğretim Görevlisi ve Müdür Yardımcısı Onur Durukal ve Yüksekokul Sekreteri İsmail Çelik katıldı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Köşk için yapılan eğitim çalışmalarının son dönemlerde takdire şayan olduğunu yerel yönetim, hayırseverler ve kamunun desteği ile Köşk'e önemli okul ve bina kazandırıldığını belirterek "4 Haziran 2014 tarihinde açılışını gerçekleştirmiş olduğumuz ADÜ Atilla Koç Yerleşkesi Köşk MYO'nun bulunduğu binayı Üniversitemize devrettik. İlimiz ve üniversitemiz adına hayırlı bir protokol olduğuna inanıyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Aydın'da ilinde 2014 yılı içinde yapılan en modern meslek yüksekokullarından biri olması ve öğrenci tercihi bakımından yüzde 95'lik bir dilime sahip Köşk meslek Yüksekokulu'nun Adnan Menderes Üniversitesi için bir can damarı niteliğinde olduğunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, "Okulumuz ile çalışmalarımızı hız kazandırarak yüksekokul öğrencilerimize tüm imkanları sunacağız" dedi.

Köşk MYO Müdürü Necdet Dağdelen ise Köşk'ün son beş yılda ilçeye kazandırmış olduğu okulları sayesinde ilçenin eğitim yuvası haline geldiğini belirterek "Köşk için ve öğrencilerimiz için faaliyetlerin hızla ilerlemesi ve eğitim düzeyinin yükselmesi açısından önemli bir gelişmedir. Emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunuyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Atilla Koç Yerleşkesi Köşk Myo'nun Devri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement