Adü'de Rektörlük Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Adü'de Rektörlük Seçimine Doğru

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektör adayı Prof. Dr. Alpaslan Gökçimen, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı hedeflediklerini bildirdi.

14.09.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektör adayı Prof. Dr. Alpaslan Gökçimen, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı hedeflediklerini bildirdi.

Germencik ilçesi Dampınar mahallesindeki incir bahçelerinde incelemelerde bulunan Gökçimen, rektör seçilmesi halinde, yöredeki önemli tarım ürünlerinin araştırılması ve geliştirilmesi için bölüm kurmak istediğini kaydetti. ADÜ Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığını dört yıldır yürüttüğünü hatırlatan Gökçimen, Damlapınar mahallesindeki doğal ve kültürel ortamı yerinde görmek amacıyla çiftçi Menmet Sarı'yı ziyaret ettiğini belirterek, üniversite olarak kırsal kalkınmaya destek olacaklarını kaydetti.

Rektörlük seçimlerine değinen Gökçimen, adil ve şeffaf bir yönetim hedeflediklerini belirterek "ADÜ'de adalet kavramı yok. Öncelikle adil ve şeffaf olacağız. Söke ve Nazilli'de merkez ile aynı bölümlerin olması merkezi güçsüz kılıyor. Merkez güçlü olmadığı için birçok ilçede üniversitenin bir dalı yok. Bu konuda da adaletsizliği önleyeceğiz ve çok şeffaf olacağız. Sevgi evleri kuracağız, yaşlı ve bakıma ihtiyacı yaşlılarımıza çevre ilçelerin mahallerinde özellikle orman bulunan yerde sevgi evleri açarak onların yaşamlarını kolaylaştıracağız" dedi.

ADÜ'de önümüzdeki Ekim ayında yapılacak rektörlük seçimleri öncesi, biri kadın 8 akademisyen rektörlük için adaylığını açıklamıştı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adü'de Rektörlük Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement