ADÜ'lü Gençlerin Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Güncel

ADÜ'lü Gençlerin Mezuniyet Coşkusu

Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu kendi yerleşkesinde düzenlediği mezuniyet töreni ile öğrencilerini uğurladı.

26.05.2014 08:35  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katılımın oldukça yoğun olduğu tören öncesinde açılan sergide Yüksekokul'un teknik program öğrencilerinin üretimi olan birbirinden güzel eserler davetlilerle buluştu. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Kılıç'ın açılış konuşması ile başlayan törende öğrencilerin coşkusuna Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Belge, Yenipazar MYO Müdürü Prof. Dr. Recep Tekeli, Kuyucak MYO Müdürü Prof. Dr. Ferhat Başkan Özgen, Karacasu Kaymakamı Mehmet İcik, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Yalçınkaya, öğretim görevlileri, idari personel ve çok sayıda davetli eşlik etti. Yağan yağmur nedeniyle ertelenme riski bulunan törenin gerçekleşmesi için tüm imkanları seferber eden ve yağmurun dineceğine inanarak sabırla bekleyen ve bu coşkulu töreni ertelemeyen Yüksekokul Müdürü Kılıç, yaptığı konuşmada davetlilere de aynı nezaketi gösterdikleri için teşekkür ederken Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu'nun Üniversite içindeki ayrıcalıklı ve önemli yerine de değindi. Yüksekokul'un mevcut durumu ve hedefleri hakkında da bilgi veren Kılıç, öğrenciler için mesleklerini iyi yapan, dürüst bireyler olmalarını, sağlık ve başarı ile bundan sonraki yolculuklarına devam etmelerini diledi.

Törende 2013-2014 eğitim öğretim yılında yapılan spor karşılaşmalarında farklı branşlarda okula kupalar kazandıran öğrencilere, teknik ve sosyal programlarda dereceye giren öğrencilere plaket ve madalya, Yüksekokul'da görev yapan idari ve akademik personele de teşekkür belgesi takdim edildi. Masa tenisi turnuvasında dereceye giren Yüksekokul Müdürü Doç Dr. Ramazan Kılıç'a belge ve plaketinin mezun bir öğrenci tarafından verilmesi ise törenin en ilgi çeken anlarındandı. Mezun olan öğrencilerin isimlerinin tek tek anons edildiği ve öğrencilere sembolik diplomalarının verildiği tören duygulu ve coşkulu anlara sahne oldu. Törenin sürprizi ise coşkuyu en yüksek noktaya ulaştıran havai fişek gösterisi oldu. Havai fişek gösterisiyle birlikte keplerini de havaya atan öğrenciler tören sonrası düzenlenen konserde doyasıya eğlenerek mezuniyet kutlamasının tadını çıkarttı. Hoca ve arkadaşlarıyla dans eden öğrenciler iki yılın yorgunluğunu atarken veda ediyor olmanın da hüznünü yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ADÜ'lü Gençlerin Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement