Adü Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Adü Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Hizmete Açıldı

Adü Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Hizmete Açıldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

15.03.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Vali Erol Ayyıldız, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Recai Tunca, Prof.Dr. Törün Özer, Prof.Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ, ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınadı. Rektör Cavit Bircan'ın göreve gelmesiyle Adnan Menderes Üniversitesi'ne farklı bir dinamizm geldiğini belirten demirağ, Morfoloji binasının açılmasında desteklerinden dolayı Rektör Bircan'a teşekkür etti.

Ankara'da gerçekleşen patlamadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek söze başlayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da, Tıp Fakültesine her zaman destek olduklarını söyledi. Bircan, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarının çok eski yıllara uzanan bir geçmişinin olduğuna vurgu yaparak günün önemine değindi. Cavit Bircan, genç hekimlerin dayatılmış tıp yerine, bütünleşmiş tıbbı örnek almaları gerektiğine dikkat çekerek Morfoloji binasının hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Erol Ayyıldız ise, terörün her türlüsünü kınadıklarını belirterek, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Vali Ayyıldız, "14 Mart Tıp Bayramını buruk da olsak kutluyor ve insanlara faydalı olacak bu binayı Aydın'a kazandıran Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'a teşekkür ediyorum. Adnan Menderes Üniversitesi çalışmalarıyla Ege Bölgesinde kurumlar arasında önemli bir yer edinmiştir. Binanın da tüm Aydın'a hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Konuşmaların sonunda gerçekleşen açılışın ardından Tıp Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı tarafından hazırlanan Parazitler Seramik Çalışmaları ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinin yaptıkları resim sergisi gezildi. Program, misafirler için düzenlenen kokteylin ardından sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement