Adü Tıp Fakültesi Şampiyonluğa Oynuyor - Son Dakika
Yerel

Adü Tıp Fakültesi Şampiyonluğa Oynuyor

Adü Tıp Fakültesi Şampiyonluğa Oynuyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 19. Spor Şenliği kapsamında oynanan karşılaşmada ADÜ Tıp Fakültesi basketbol takımı, ADÜ Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu’nu 76-24 mağlup etti.

04.04.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 19. Spor Şenliği kapsamında oynanan karşılaşmada ADÜ Tıp Fakültesi basketbol takımı, ADÜ Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu'nu 76-24 mağlup etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen 19. Spor Şenliği kapsamındaki basketbol müsabakaları son hızıyla ve bütün heyecanıyla devam ediyor.

Turnuvada namağlup olarak başarılı bir performans sergileyen ADÜ Tıp Fakültesi Basketbol Takımı, bu kez ADÜ Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Aydın Atatürk Spor Salonu'ndaki mücadelede maçın başından sonuna kadar çok daha fazla atak geliştiren ve oyuna daha fazla hakim olan taraf mavi-beyazlılar olurken; rakibine adeta göz açtırmayan ADÜ Tıp Fakültesi sporcuları 4. Müsabakadan da 24-76 galip ayrıldı.

Mavi-Beyazlılar aldıkları bu skorla birlikte namağlup şekilde şampiyonluk iddiasını sürdürürlerken; alınan bu galibiyet sporcular ve öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Tıp Fakültesi Şampiyonluğa Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement