Adüaş Gayrimenkul Satışı Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Adüaş Gayrimenkul Satışı Yapacak

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü (ADÜAŞ), Adana, Mardin, Kastamonu ve Zonguldak'ta yer alan 5 gayrimenkulün satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek.

16.04.2014 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü (ADÜAŞ), Adana, Mardin, Kastamonu ve Zonguldak'ta yer alan 5 gayrimenkulün satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek.

Taşınmaz satışıyla ilgili ilanlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana'nın Sarıçam İlçesi, Mardin'in Mazıdağı İlçesi'nde, Kastamonu'nun Abana İlçesi, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle yapacak. Taşınmazlar için geçici teminat bedeli 10 bin TL ile 50 bin TL arasında değişecek. Şartname bedeli ise 200 TL ile 500 TL arasında olacak. Taşınmazlar için ihaleler 13-15-21-22 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Satışa konu taşınmazlardan birine teklif verilebileceği gibi ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla taşınmaz için de teklif verilebilecek. Verilen teklifler herhangi bir şartı içeremeyecek ve birden fazla teklif verilmesi halinde bu teklifler birbiriyle ilişkilendirilemeyecek. Her bir taşınmaz için ayrı İhale Şartnamesinin satın alınması zorunlu olacak. İhaleler Devlet İhale Kanununa tabi olmayacak, ADÜAŞ ihaleleri yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta serbest olacak. İdare teklif verme sürelerini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek bir tarihe kadar uzatmakta serbest olup bu husus teklif verme sürelerinin sona ermesinden önce duyurulacak. Özelleştirme işlemleri her türlü vergi, resim ve harçtan muaf olacak. Yabancılara taşınmaz satışı tapu kanunu ve diğer ilgili mevzuata tabi olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Adüaş Gayrimenkul Satışı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement