Advocaat: Volkan Şen'in Vizyonunu Genişletmesi Gerekiyor - Son Dakika
Spor

Advocaat: Volkan Şen'in Vizyonunu Genişletmesi Gerekiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, "Volkan Şen'den çok memnunuz. Oyun tarzı, hızı ve yetenekleri etkileyici. Vizyonunu genişletmesi gerekiyor. Tek sorunu bu." dedi.

28.09.2016 16:09  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Feyenoord maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Hollandalı teknik adam "Van Persie'yi oynatacak mısınız?" sorusuna, "Yarın göreceksiniz" cevabını verdi.

Hollandalı teknik adamın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"FAVORİ MANCHESTER UNITED"

"Liderlik yarışında kim en büyük rakibimiz bu zor soru. Avrupa'da Manchester United lider olabilir, diğerleri ikincilik için oynayacak. Manchester United grubun esas favorisi durumunda. Feyenoord sürpriz bir galibiyet aldı ama durum değişmedi favori M.United bence. Yarın Feyenoord'u yenmemiz gerekiyor. Yenemezsek işimiz zorlaşır."

"Şu an rotasyon yapacak durumda değiliz. Feyenoord'a karşı en iyi oyuncular sahada olacak. Hepimizin nerede olduğunu görmemiz açısından önemli bir maç. Benim için duygusal bir karşılaşma olmayacak. Nereye geldik, nereye gidiyoruz. Bu açıdan bizim için önemli bir maç olacak"

"ÜÇ ÖN LİBEROYLA ÇIKMIYORUZ"

"Pazar günkü maçı izlediniz mi? Josef ve Ozan, Mehmet Topal'ın 10 metre ilerisinde oynuyorlar. Kökenleri defansif olabilir ama o, geçmişte kaldı. O yüzden 3 ön libero ile çıktığımızı söyleyemezsiniz."

"Son iki maçta 7 gol attık. 15 kadar pozisyona girdik. Yalnızca 2 gol gördük kalemizde. Bunda problem olarak görmemiz gereken durum nedir? Eleştirilerinizde haklı olduğunuz tek nokta, son vuruşlarımız. Çok fazla pozisyona girip kaçırıyoruz. Bu konuda çalışacağız."

"VOLKAN ŞEN'İN VİZYONUNU GELİŞTİRMESİ GEREKİYOR"

" Volkan Şen'den çok memnunuz. Oyun tarzı, hızı ve yetenekleri etkileyici. Vizyonunu genişletmesi gerekiyor. Tek sorunu bu. Ama o herkesin izlemekten zevk aldığı bir oyuncu bana göre."

"FENERBAHÇE'DE OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

Hollanda'dan ayrıldığım için hiç pişman değilim. Ben kendim için en iyisi neyse ben onu yaparım. Gerisi umrumda değil. Fenerbahçe'de olduğum için çok şanslıyım. Herkese bu şans verilmiyor. Kariyerimin son adımı olarak burayı seçtim."

"Van Persie'yi oynatıp oynatmayacağımı yarın göreceğiz."

Advocaat: Volkan Şen\'in Vizyonunu Genişletmesi Gerekiyor

Son Dakika Spor Advocaat: Volkan Şen'in Vizyonunu Genişletmesi Gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement