Aedaş, Muhtarlara Özel Whatsapp Grupları Oluşturdu - Son Dakika
Ekonomi

Aedaş, Muhtarlara Özel Whatsapp Grupları Oluşturdu

Aedaş, Muhtarlara Özel Whatsapp Grupları Oluşturdu

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AEDAŞ) Antalya'nın ilçelerinde muhtarlara özel WhatsApp grupları oluşturduğu bildirildi.

20.02.2017 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AEDAŞ) Antalya'nın ilçelerinde muhtarlara özel WhatsApp grupları oluşturduğu bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Isparta'daki muhtarlara özel WhatsApp grubu kuran AEDAŞ, Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu'nun talimatıyla önce Burdur, son olarak da Antalya'nın tüm ilçelerindeki muhtarlara yönelik WhatsApp grupları oluşturdu.

Uygulamada yaklaşık 900 muhtar yer alırken, Antalya'daki ilçelerin her biri için ayrı gruplar oluşturuldu.

Tüketicilerin taleplerine hızla yanıt vermek, muhtemel arızalara anında müdahale edebilmek üzere oluşturulan hatlar üzerinden muhtarlar tarafından yazılı, sesli, görüntülü olarak bildirilen şikayet ve taleplere, AEDAŞ ekipleri hızlı şekilde yanıt veriyor.

Şirket, daha ulaşılabilir bir kurum olmak üzere teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanırken, bu sayede yöre halkının sorunlarına da hızlı çözüm üretmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu, muhtarlarla olan iletişimi en üst düzeye çıkarmak istediklerini belirtti.

İslamoğlu, "Kurum olarak ihtiyaç ve taleplere en kısa sürede yanıt vermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle tüketicilerimizin temsilcileri olarak gördüğümüz muhtarlarla yaptığımız bu iş birliğini çok önemsiyoruz. Oluşturulan WhatsApp gruplarından gelen şikayet ve talepleri ekiplerimiz hızla çözüme kavuşturuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Aedaş, Muhtarlara Özel Whatsapp Grupları Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement