Aedaş, Runatolia'da Omurilik Felçlileri İçin Koştu - Son Dakika
Yerel

Aedaş, Runatolia'da Omurilik Felçlileri İçin Koştu

Aedaş, Runatolia\'da Omurilik Felçlileri İçin Koştu

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) bu yıl 12’ncisi düzenlenen Runatolia Maratonu’nda omurilik felcine dikkat çekmek için koştu.

06.03.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) bu yıl 12'ncisi düzenlenen Runatolia Maratonu'nda omurilik felcine dikkat çekmek için koştu.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile işbirliğine giden ve Akdeniz Bölgesi'nin kapak toplama merkezi haline gelen AEDAŞ çalışanları toplumsal farkındalık oluşturmak üzere harekete geçti. AEDAŞ çalışanlarından oluşan 24 kişilik bir ekip, 12'ncisi düzenlen Runatolia Maratonu'na katılarak Adım Adım çatısı altında TOFD ile birlikte omurilik felçlileri için koştu.

AEDAŞ'tan akülü sandalye bağışına destek

AEDAŞ kurum olarak TOFD'ye bir adet akülü sandalye bedelini bağışlarken, yaklaşık 40 ülkeden 11 binden fazla katılımcının yer aldığı maratonda yer alan AEDAŞ çalışanları da daha fazla akülü sandalye bağışı yapmak üzere bir kampanya başlattı.

AEDAŞ TOFD ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, omurilik felçlileri için akülü tekerlekli sandalye alımına katkı sağlamak amacıyla Antalya'da Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Alanya ile Isparta ve Burdur'daki şubelerine kapak toplama kutuları yerleştirmişti. AEDAŞ çalışanları da bir yandan kapak toplarken diğer yandan da şubelere gelen kapakları getirenler adına alarak, TOFD'ye ücretsiz olarak gönderimini üstlenmişti.

'Çalışanlarımızı desteği bizim için çok değerli'

AEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, kurum olarak bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Çalışanlarımızın desteği ve projeyi sahiplenmesi bizim için çok değerli. 12 yıldır düzenlenen ve Antalya'nın adının dünyaya duyurulmasında önemli bir payı olduğunu düşündüğümüz Runatolia Maratonu'nda omurilik felçli arkadaşlarımız için koşan 24 arkadaşımızı gönülden tebrik ediyorum" dedi. İslamoğlu, bu arada daha önce maratona 3 kez katılan ve bitiş çizgisine 500 metre kala yaşamını yitiren Zeynel Murat Batur'un vefatından duyduğu üzüntüyü de dile getirerek, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aedaş, Runatolia'da Omurilik Felçlileri İçin Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement