Aesob Başkanı Sevimçok'tan Odalara Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Aesob Başkanı Sevimçok'tan Odalara Ziyareti

Aesob Başkanı Sevimçok\'tan Odalara Ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, oda başkanları ile birlikte yönetimleri değişen odaları ziyaret etti.

31.03.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, oda başkanları ile birlikte yönetimleri değişen odaları ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, gerçekleştirilen genel kurullar sonrasında başkan ve yönetimleri değişen merkez odalarına ziyaretlerde bulundu. Antalya Elektronikçiler Odası Başkanı Metin Süngü, Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Tolgahan Demir, Elektrikçiler Odası Başkanı Yusuf Erdemir ile Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Metin Bucak'ı ziyaret eden AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, yeni seçilen başkanlara ve yönetim kurullarına görevlerinde başarılar diledi.

Seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu ve bu yarıştan galip çıkanların esnafa hizmet ederek üyelerinin ticarette hak ettikleri yere gelebilmesi için çalışmaları gerektiğini söyleyen Sevimçok, bugüne kadar tüm odalarla birlikte esnafın sorunlarını çözmek adına uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Sevimçok, yapılacak olan AESOB seçimlerinde de genel kurul delegelerinin en doğru kararı vereceklerini ve 75 odayla birlikte esnafa hizmete devam edeceklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aesob Başkanı Sevimçok'tan Odalara Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement