Aesob'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Aesob'da Bayramlaşma

Aesob\'da Bayramlaşma

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (AESOB) görev yapan personel, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve AESOB Yönetim Kurulu ile bayramlaştı.

15.07.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) görev yapan personel, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve AESOB Yönetim Kurulu ile bayramlaştı.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'un makamında düzenlenen bayramlaşma programına, AESOB Başkan Vekili Adlıhan Dere, AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu, AESOB Disiplin Kurulu Üyesi Yalçın Sayar, Antalya Sütçüler Odası Başkanı Bahattin Ekin, Birlik Genel Sekreteri Mehmet Işıldağ, birim sorumluları ve diğer personeller katıldı. Personelinin elini tek tek sıkarak bayramını kutlayan Başkan Sevimçok, tüm personelin huzurlu, sağlıklı ve de mutlu bir bayram geçirmesini temenni etti. Bayramların kültürel değerleri zenginleştirerek saygı, sevgi ve beraberliği artırıcı bir özelliğinin bulunduğunu da belirten Başkan Sevimçok, bayram günlerinde ulus olarak herkesin sevgi, saygı ve birlik duygularının katlanarak arttığını ifade ederek, tüm esnafın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aesob'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement