Afad-Sen Adıyaman İl Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Afad-Sen Adıyaman İl Teşkilatı Kuruldu

Afad-Sen Adıyaman İl Teşkilatı Kuruldu

Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik ile Genel Başkan Yardımcısı Doğan Sarıçayır Adıyaman’a gelerek Adıyaman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

30.08.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFAD-Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik ile Genel Başkan Yardımcısı Doğan Sarıçayır Adıyaman'a gelerek Adıyaman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AFAD-Sen Genel Başkanı Ayhan Çelik AFAD çalışanlarının sesi olan AFAD-Sen Sendikasına sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, her türlü desteğin verilmesi konusunda istişarelerde bulundu. Çelik, "6525 sayılı yasada yapılan değişiklikle AFAD çalışanlarının Sosyal Denge Tazminatı ve yemek ödemelerinin kesildiği belirterek, bugüne kadar AFAD çalışanlarının sayısal çoğunluğundan fayda elde eden ancak özlük haklarının korunması bir tarafa ellerindeki mevcut hakların gitmesine göz yuman sendikalara, artık geç de olsa 'dur' demenin zamanı gelmiştir" dedi.

Toplantı sonrasında Adıyaman AFAD-Sen İl Başkanlığına İbrahim Emre, İl Başkan Yardımcılığına Ömer Yücedağ ile İş Yeri Temsilciliğine İsmail Köse oy birliği ile seçildi.

Adıyaman AFAD-Sen İl Başkanı İbrahim Emre, "Adıyaman AFAT-Sen Sendikası olarak daha önceki kazanılmış özlük haklarımızı tekrar istiyoruz. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri ile birlikte el ele, omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. AFAD çalışanlarının tek gücü olan AFAD-Sen çatısı altında birleşelim. Hep birlikte güçlenelim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afad-Sen Adıyaman İl Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement