Afad-sen Genel Başkanı Çelik'ten Kandili Mesajı - Son Dakika
Yerel

Afad-sen Genel Başkanı Çelik'ten Kandili Mesajı

Afad-sen Genel Başkanı Çelik\'ten Kandili Mesajı

AFAD Çalışanları Sendikası (AFAD-SEN) Genel Başkanı Ayhan Çelik, Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

03.05.2016 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFAD Çalışanları Sendikası (AFAD-SEN) Genel Başkanı Ayhan Çelik, Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Miracın, Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulü ve O'nun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş olduğunu ifade eden Ayhan Çelik, "İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandili'ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunun yaşamaktayız" dedi.

Bu gece vesilesiyle devletin bekası, insanlığın huzur ve mutluluğu için dua edilmesi gerektiğini ifade eden Genel Başkan Çelik şunları kaydetti:

"Bu gecede Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V.) vahyedilen, insanları mutluluğa götürecek prensipleri hatırlamak ve günlük yaşantımızda da hayata geçirmek lazımdır. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, bu kutlu yolculuğun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak bu gece vesilesiyle devletimizin bekası ve bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmeliyiz. Miraç'ın gönül dünyamızı bulandıran tüm kötü hasletlerden bizleri arındırmasını; iç huzurumuzu, muhabbet ve kardeşliğimizi bu kutlu gecenin hürmetine daim kılmasını ve bu mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Miraç Kandili'ni kutlar, bu gecede yapılan duaların İslam aleminin kardeşlik birlik, dirlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ederim." - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afad-sen Genel Başkanı Çelik'ten Kandili Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement