AFAD-SEN'den İha Muhabirine Plaket - Son Dakika
Yerel

AFAD-SEN'den İha Muhabirine Plaket

AFAD-SEN\'den İha Muhabirine Plaket

AFAD-SEN Iğdır Şube Başkanı Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle İhlas Haber Ajansı Iğdır Muhabiri Bülent Mavzer'e plaket verdi.

16.01.2015 12:43  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afet ve Acil Durum Sendikası (AFAD-SEN) Iğdır Şube Başkanı Mehmet Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle İhlas Haber Ajansı (İHA) Iğdır muhabiri Bülent Mavzer'e plaket verdi.

AFAD-SEN Iğdır İl Başkanı Mehmet Öztürk, beraberindeki Personel Şefi ve Basın Sözcüsü Turgay Çiftçi ve Mustafa Gürel ile İHA Iğdır Muhabiri Bülent Mavzer'i ziyaret ederek plaket verdi. Ziyarette konuşan İl Başkanı Öztürk, yazılı ve görsel basının verdiği emeğin önemine değinerek, bu anlamda basın temsilcilerinin gerek ülkemizin ve gereksi ilin sorunlarını dile getirmede ve tanıtımında önemli bir rol oynamakta olduğunu belirtti. 10 Ocak 1961 tarihinin Türk basında önemli bir yeri olduğunu belirten Öztürk, "10 Ocak Gazeteciler Günü, basın çalışanlarının işlerinin ne kadar zor olduğunu, özgür ve tarafsız basın mesleğini yürütmek ve demokrasi ortamda işlerini sağlamaya çalışmaları olmazsa olmazların arasındadır. Kamuoyunu bilgilendirme ve oluşturma ve düşünce dünyasını zenginleştirme gibi işlevleri bulunan basınımız bu yönüyle kamusal bir görev icra etmektedir. Öte yandan; basın çalışanlarının da haklarına sahip çıkmaları, meslek ahlakını her koşulda gözetmeleri gerekmektedir. Bu bağlamda, toplumun doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkını kullanması için özveriyle çalışan ve zorluklara rağmen gerektiğinde günün 24 saatinde mesai yapan basın çalışanları her türlü takdiri hak etmektedir. Bu vesileyle ile siz İHA Iğdır temsilcisi olmak üzere tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Bülent Mavzer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

AFAT-SEN İl Başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AFAD-SEN'den İha Muhabirine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement