Afşin'de Tes-İş Sendikası Seçimleri - Son Dakika
Yerel

Afşin'de Tes-İş Sendikası Seçimleri

TES İŞ Afşin Şubesi'nin delege seçimleri yapıldı, 2 liste halinde girilen seçimlerde Mustafa Kılıç başkan seçildi.

19.12.2013 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Afşin Şubesi'nin delege seçimleri yapıldı. 2 liste halinde girilen seçimlerde Mustafa Kılıç, 4 oy farkla başkan seçildi.

EÜAŞ Sosyal Tesislerinde yapılan delege seçimlerinde, Sıddık Sert ve Mustafa Kılıç'ın listeleri yarıştı.  777 kişinin oy kullandığı seçimlerde Mustafa Kılıç 379 oy, Sıddık Sert ise 375 oy aldı.

Seçim sonuçlarını açıklayan kayyum avukat İsmail Safi, Mustafa Kılıç'ın listesinin 379 oy, Sıddık Sert'in listesinin ise 375 oy aldığını, seçim sırasında 3 oyun boş, 18 oyunda geçersiz olduğunu belirtti.

Seçimi kazanan Mustafa Kılıç, yaptığı konuşmada, hiçbir zaman adil ve demokratik bir ortamda seçim kaybetmediklerini söyledi.

Seçim sonucuna inandaklıra için mücadele ettiklerini dile getiren Kılıç, "Adil bir seçim olduğu sürece her zaman kazanacağımızı bugün burada gösterdik. Sonuç olarak çok güzel bir sonuca vardık ve Allah'ın izniyle kazandık" şeklinde konuştu.

2009 yılında yapılan TES-İŞ delege seçimleri mahkeme tarafından iptal edilerek kayyum heyetine seçim yapma yetkisi vermişti. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afşin'de Tes-İş Sendikası Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement