Afyon - Bakan Eroğlu'nun Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Afyon - Bakan Eroğlu'nun Acı Günü

Afyon - Bakan Eroğlu\'nun Acı Günü

Bakan Eroğlu'nun acı günü (ek) BAKAN EROĞLU'NUN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun vefat eden annesi Emine Eroğlu'nun cenazesi camiye götürülmeden önce evinde helallik alındı ve dua edildi.

05.08.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Eroğlu'nun acı günü (ek)

BAKAN EROĞLU'NUN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun vefat eden annesi Emine Eroğlu'nun cenazesi camiye götürülmeden önce evinde helallik alındı ve dua edildi. Daha sonra araca konulan Emine Eroğlu'nun cenazesi Yeni Cami'ye getirildi. Camideki törene Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, Ak Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Halil Ürün ve Ali Özkaya, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Bakan Eroğlu'nun cami bahçesinde taziyeleri kabul etmesi ardından cenaze törenine geçildi. Namaz kılınmadan önce konuşan İl Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, "Peygamber efendimiz bir hadisinde 'İnsan öldüğünde amel defteri kapanır. Ama 3 durumda amel defteri kapanmaz. Bunlardan biri hayırlı evlattır' der. Biz şahitlik ederiz ki bakanımız vatanına, milletine hayırlı bir evlattır. İnşallah teyzemizin amel defteri kapanmayacaktır" dedi. Bu sırada duygulanan Bakan Eroğlu'nun gözleri doldu.

Öğle vakti kılınan namazın ardından Emine Eroğlu'nun cenazesi omuzlarda taşınarak camiden yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Şuhut Asri Mezarlığı'na götürüldü. Bakan Eroğlu da annesinin cenazesini birçok kez sıraya geçerek omuzladı. Aile kabristanında toprağa verilen annesinin cenazesini, Bakan Eroğlu mezara indirdi. Cenaze töreni Kuran okunmasıyla son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon - Bakan Eroğlu'nun Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement