Afyon - Kazalar Mobese Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Afyon - Kazalar Mobese Kamerasında

Afyon - Kazalar Mobese Kamerasında

Kazalar MOBESE kamerasında Afyonkarahisar'da güvenlik kameralarına yansıyan kazada, yoldan çıkan kamyonet yol kenarındaki yön tabelasının direğine çarptı.

22.06.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazalar MOBESE kamerasında

Afyonkarahisar'da güvenlik kameralarına yansıyan kazada, yoldan çıkan kamyonet yol kenarındaki yön tabelasının direğine çarptı. Bir motosikletin otomobille çarpıştığı kaza da kameralar tarafından kaydedildi.

Afyonkarahisar'da yaşanan kazalar MOBESE kameralarına yansıdı. Özdilek kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen kazada, İzmir istikametinden gelen bir kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kavşaktaki karayolları yönlendirme tabelasının direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin ön kısmı kullanılamaz hale gelirken, içerideki eşyalar ise yola savruldu. Yön tabelasının direği de yıkılma noktasına geldi.

Kameralara yansıyan bir diğer kazada ise Kantar Kavşağı olarak bilinen kontrolsüz kavşakta, yolun karşısına geçmeye çalışan motosiklete otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki sürücü ve arkasındaki yolcu yola savruldu. Görüntülerde, çevredekilerin yardımıyla iki kişinin kaldırıldığı görüldü.

Afyonkarahisar- İzmir- Kütahya karayolunun kesiştiği Özdilek kavşağında güvenlik kameralarına ilginç bir de görüntü yansıdı. İzmir yönünden gelen bir kamyonetin sürücüsü kırmızı ışıkta beklerken, yanında duran TIR'ın sağ kapısında anahtar unutulduğunu fark etti. Aracından inen sürücü kapıdaki anahtarı alarak TIR sürücüsüne verdi. Daha sonra her iki araç da yoluna devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon - Kazalar Mobese Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement