Afyonkarahisar Bakan Eroğlu: Okulların Açılacağı Pazartesi Günü Tüm Yurtta Hava Açık Olacak - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Bakan Eroğlu: Okulların Açılacağı Pazartesi Günü Tüm Yurtta Hava Açık Olacak

Afyonkarahisar Bakan Eroğlu: Okulların Açılacağı Pazartesi Günü Tüm Yurtta Hava Açık Olacak

Bakan Eroğlu: Okulların açılacağı pazartesi günü tüm yurtta hava açık olacakORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 19 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim- öğretim yılının başlayacağını hatırlatarak, tüm yurtta az bulutlu ve açık bir hava öngörüldüğünü kaydetti.

16.09.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Eroğlu: Okulların açılacağı pazartesi günü tüm yurtta hava açık olacak

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 19 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim- öğretim yılının başlayacağını hatırlatarak, tüm yurtta az bulutlu ve açık bir hava öngörüldüğünü kaydetti. Kurban Bayramını memleketi Afyonkarahisar'da geçiren Bakan Veysel Eroğlu, Bolvadin Kaymakamlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Çınar Meydanı'nda Bakan Eroğlu'yla bayramlaşmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Programa Bakan Eroğlu'nun yanı sıra, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar, Bolvadin, Çay ve Sultandağı ilçelerinin protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

"OKULLARIN AÇILDIĞI GÜN HAVA AÇIK"

Konuşmasının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Eroğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 19 Eylül Pazartesi günü okulların açılacağının hatırlatılması üzerine Bakan Eroğlu, hava durumu hakkında bilgi verdi. Pazartesi günü tüm Türkiye'de az bulutlu ve açık bir hava öngörüldüğünü kaydeden Veysel Eroğlu, "Sıcaklık mevsim normallerine yakın. Pazartesi günü için riskli bir bölge yok" dedi.

SÜRÜCÜLERE 'DİNLENİN' TAVSİYESİ

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte dönüş yolundaki sürücülere de seslenen Bakan Eroğlu, dinlenmeleri tavsiyesinde bulundu. Eroğlu, 5-10 dakikalık dinlenmenin sürücünün dikkatini yeniden sağlamasına imkan verdiğini belirtti. Yol kenarlarında dinlenme ve piknik yerleri ile dinlenme tesisleri de olduğunu hatırlatan Eroğlu,

"Sürücülerimizin ara ara dinlenmesi çok önemli. Aşırı hız yapmamalarını ve dikkatli olmalarını talep ediyorum. Neticede evlerine sağ salim dönmelerini istiyoruz. 5 dakikalık bir dikkatsizlik kazaya sebep olabilir. Bu yüzden dinlenmeleri tavsiyesinde bulunuyoruz" dedi.

ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMAYACAK

Tendürek Dağı'nda dün gece PKK'lı teröristlerin saldırısında 7 korucu, 2 asker ve bir vatandaşın şehit olmasıyla ilgili de Bakan Eroğlu, "Bölücü terör örgütünün son çırpışları. 'Vur kaç' taktiği ile askerlerimize, koruculara baskın düzenlendi. Ama bunlar cezasız kalmayacak. Kahraman şehitlerin kanı yerde kalmayacak. Tamamen imha edilecekler" dedi.

Bolvadin programının ardından Afyonkarahisar'da cuma namazını kılan Bakan Veysel Eroğlu, daha sonra kent merkezindeki tarihi Uzun Çarşı'da esnafı ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Bakan Eroğlu: Okulların Açılacağı Pazartesi Günü Tüm Yurtta Hava Açık Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement