Afyonkarahisar CHP Sandıklı'da Projelerini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar CHP Sandıklı'da Projelerini Anlattı

Afyonkarahisar CHP Sandıklı\'da Projelerini Anlattı

CHP Sandıklı'da projelerini anlattı Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen CHP heyeti, projelerini anlattı.

12.05.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Sandıklı'da projelerini anlattı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen CHP heyeti, projelerini anlattı. Partisinin seçim çalışmalarına destek vermek için gelen Ankara'nın Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise il binasında basın toplantısı düzenledi.

Sandıklı'da dün akşam bir restoranda düzenlenen toplantıya, Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, milletvekili adayları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. CHP heyeti adına projeleri anlatan ve soruları yanıtlayan Fethi Yaşar, "Türkiye güzel idare edilmiyor. Bugün Avrupa'nın en pahalı etini Türkiye yiyor. Nohudu, pamuğu, buğdayı dışarıdan alıyoruz. Şimdi de 'patatesi dışarıdan alacağız' diyorlar. Oysa ki bize okullarda coğrafya okuturken 'tarım ülkesi Türkiye' diye okuttular. Bakın 'emekliye iki maaş ikramiye vereceğiz, asgari ücreti 1500 liraya çıkartacağız, çiftçiye 1.5 liraya mazot vereceğiz' diyoruz, 'nereden verecekler' diyorlar. Bakın bu yapacağımız şeyler Türkiye bütçesinin sadece yüzde 2.7'si" dedi.

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bugün de il binasında basın toplantısı düzenledi. Mevcut iktidarın ekonomi politikaları yüzünden tarımsal üretimin yok olma düzeyine geldiğini, nohut, buğday, pirinç gibi temel tüketim maddelerini bile ithal etmeye başladığını söyleyen Yaşar, "Dört mevsimi bir arada yaşadığımız bir coğrafyamız var. Verimli tarımsal alanlarımız var, ovalarımız var. Ama biz son yıllarda bu verimli tarım alanlarının ekilip biçilmediğini öğreniyoruz. Çünkü çiftçi ekip biçse bile emeğinin karşılığını alamıyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar CHP Sandıklı'da Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement