Afyonkarahisar'da "10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü" Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da "10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü" Etkinlikleri

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısı ile kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarına kahvaltı verildi.

09.01.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, "10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısı ile kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarına kahvaltı verildi.

Akarçay rekreasyon alanındaki bir kafede verilen kayvaltıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğlulları ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başkan Eser, basın mensuplarının toplumda çok büyük bir görev icra ettiklerini kaydederek, objektif ve tarafsız haber yapmanın önemine vurgu yaptı. Etkinlik protokol üyelerinin yaptıkları konuşmaların ardından yapılan kahvaltı ile devam ederken, etkinlik günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement