Afyonkarahisar'da 2106 Şehitler Takvimi Hazırlandı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da 2106 Şehitler Takvimi Hazırlandı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından "Şehitler Takvimi" hazırladı.

04.02.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından "Şehitler Takvimi" hazırladı.

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, belediyenin katkılarıyla bastırılan 2 bin 500 takvimin dağıtılmaya başlandığını söyledi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin katkılarıyla bastırılan 2 bin 500 adet takvimin ücretsiz olarak ilk etapta şehit aileleri ve gazilere dağıtılacağını aktaran Kumartaşlı, dernek binasında yaptığı basın toplantısıyla 2016 yılı şehitler takvimi hakkında bilgiler verdi.

Takvimlerin grafik hazırlıklarının dernek tarafından, baskı maliyetinin ise belediye tarafından karşılandığını belirten Kumartaşlı, derneğin ücretsiz olarak vatandaşlara da dağıtılacağını ifade etti.

Takvimde şehitlerin şehadet günlerine göre dizilişinin yapıldığını kaydederek şunları söyledi:

"Bu yıl hazırlanan takvim 6 takvimimiz oldu. Bu yıl Afyonkarahisar'da beş askerimiz şehadet şerbetini içti. Onları da şehadet gününe göre takvim yapraklarına işledik. Takvim yapraklarının baş tarafına ayet meallerine yer verdik. Arka taraflarına ise şehitlerimizin defin törenlerinden fotoğraflar koyduk. Her gün şehit haberleri ile yüreğimiz yanıyor. Bizde şehitlerimizi unutmamak için bu takvimleri hazırlatıyoruz. Hazırlık şeması ve basımında bizlerden desteğini esirgemeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a teşekkürlerimi sunuyorum. Takvim sayısında sınırlamamız olmayacak talep olması halinde tekrar basımı yapılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da 2106 Şehitler Takvimi Hazırlandı - Son Dakika


Advertisement