Afyonkarahisar'da AB Destekli "Nitelikli İş Gücü ve İstihdam" Projesi Hayata Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da AB Destekli "Nitelikli İş Gücü ve İstihdam" Projesi Hayata Geçirildi

Afyonkarahisar\'da AB Destekli "Nitelikli İş Gücü ve İstihdam" Projesi Hayata Geçirildi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçe Belediye Başkanlığı, Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü ve Almanya’dan Schöll AG ile Euro-Cert kurumları işbirliği ile Avrupa Birliği (AB) projeleri kapsamında hazırlanan “Nitelikli İş Gücü ve İstihdam” projesi hayata geçirildiği belirtildi.

10.04.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçe Belediye Başkanlığı, Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü ve Almanya'dan Schöll AG ile Euro-Cert kurumları işbirliği ile Avrupa Birliği (AB) projeleri kapsamında hazırlanan "Nitelikli İş Gücü ve İstihdam" projesi hayata geçirildiği belirtildi.

Proje kapsamında bilgiler almak adına Afyonkarahisar Vali Hakan Yusuf Güner, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç ile Almaya'dan gelen Euro-Cert Kurumu temsilcisi Tuncay Özer ve Schöll AG temsilcisi Dr. Walter Riccius'u makamında kabul etti.

Ziyarette Başkan Karakoyun, proje hakkında detaylı bildiler verirken, AB projeleri kapsamında hazırlanan "Nitelikli İş Gücü ve İstihdam" projesi ile atıl vaziyetteki yapıların gerekli güçlendirme ve tadilat yaptırılarak usulüne uygun şekilde değerlendirileceğini belirterek, Sinanpaşa ilçesinde yaşayan vatandaşların istihdam sağlayacak Mesleki Eğitim Okulunun yapılacağını belirtti. Projenin hayata geçirilmesinde gerekli desteği Vali Güner'den alacaklarına emin olduğunu söyleyen Başkan Karakoyun, Vali Güner'e göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı teşekkür etti.

Yapılan ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, icat edenin, üretenin, çalışanın ve insanlara faydalı işlerde bulunanların daima arkasında olduğunu belirtirken, Afyonkarahisar'da merkez ve ilçeleri kapsamında nitelikli bir proje ile daha karşılaştığını bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da AB Destekli 'Nitelikli İş Gücü ve İstihdam' Projesi Hayata Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement