Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Politika

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

Afyonkarahisar\'da AK Parti\'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından, hafta sonu 'Belde belediye başkanlarının belirlenmesi' için gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçları açıklandı.
AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'nın resmi internet sitesinden...

09.12.2013 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından, hafta sonu 'Belde belediye başkanlarının belirlenmesi' için gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçları açıklandı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'nın resmi internet sitesinden yayınlanan yoklama sonuçları ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Zeybek, il genelinde 40 belde belediye başkan adayını belirlemek için il, ilçe, belde ve mahallelerdeki, ana kademe, kadın ve gençlik kollarının sandık başına gittiğini söyledi. Zeybek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hiçbir aday adayının garantisi yok. Parti olarak hiç kimsede ısrarcı değiliz. Yeri garanti görülen birçok il ve ilçe belediye başkan adaylarının bile aday gösterilmediğini hep birlikte görüyoruz. Bugün temayülde ilk sırada çıkan aday adayının yeri de garanti değildir. Son sözü genel merkezimiz söyleyecektir. Temayül yoklamasında ismi olmayan kişilerle de seçime gidilebilir. Temayül kağıtlarında başka aday kimi görmek istersiniz diye bölüm var. O bölümde aday olmayıp ismi fazla çıkan isimlerle de yola çıkılabilir. Herkes genel merkezin kararına saygı duymak zorundadır. Tek aday adayının olduğu yerler genelde mevcut AK Partili belediye başkanlarının olduğu beldelerdir. Ancak başkanların teşkilatla ve halkla ilişkilerini de gözönüne almak zorundayız. Tek aday adayının olduğu yerlerde de halk başka isim üzerinde durursa değerlendireceğiz."

Zeybek, Afyonkarahisar'daki 58 seçim bölgesinin tamamında aday çıkararak kazanacaklarını ifade etti.

40 BELDE DE ADAYLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Açıklanan temayül yoklaması sonuçlarına göre 40 belde de belirlenen belediye başkan adayları ve aldıkları oy ise şunlar oldu:

Dişli- Süreyya Güvenir (23), Özburun- Asım Kızılaslan (17), K.Karacaören- Üzeyir Kasap (9), Pazarağaç-Şevki Pazarağaç (17), Kocaöz-Lokman Akın (9), Haydarlı-Kadir Öcel (5)

Tatarlı-Ramazan Gümüş (10), Davulga-Salih Gündoğan (21), Döğer- Ahmet Ulu (21), Gazlıgöl- Selahattin Keskin (21), Kayıhan- Seydi Ahmet Kaya (22), Yaylabağı- Niyazi Akgedik (28), Seydiler- İbrahim Akkaya (10), Beyazı-Murat Altunkaya (47), Büyükkalecik -Mustafa Çıngırak (18), Çayırbağ-Yakup Çam (29), Çıkrık-Sami Çetinaktı (34), Değirmenayvalı -Adem Çavdar (46), Erkmen- Memduh Kuş (47), Fethibey-Galip Özçelik (47), Gebeceler-Hüseyin Toğulluk (44), Işıklar-Balı Sivri (67), Nuribey- Hazım Kaya (32), Salar-Cengiz Taşpınar (50), Susuz- Cengiz Yıldız (49), Sülümenli-Adem Taban (31), Sülün İhsan Keskin (43), Akharım- Eşref Ünsal (18), Ahmetpaşa- Osman Geyik (11), Akören- Mustafa Duymuş (8), Düzağaç- Muammer Işıklı (7), Kılıçaslan- Arif Yılmaz (9), Kırka- Zekeriya Uygan (3), Küçükhüyük- Vedat Kocatürk (16), Serban- Sami Yıldırım (11), Taşoluk- Murat Öner (6), Tınaztepe- Adem Yetişkin (8), Dereçine-Kadir Göçeri (11), Yeşilçiftlik- Şemsettin Kol (15) ve Karaadilli- Ramazan Üzmez (14). - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement