Afyonkarahisar'da CHP'den İkinci Başörtülü Belediye Başkan Adayı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da CHP'den İkinci Başörtülü Belediye Başkan Adayı

CHP'nin Afyonkarahisar merkeze bağlı Değirmenayvalı belde belediye başkan adayı Ummuhan Özpınar, Sandıklı ilçesine bağlı Akharım belde belediye başkan adayı Sevinç Özdemir'den sonra ikinci başörtülü belediye başkan adayı oldu.

22.12.2013 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Afyonkarahisar merkeze bağlı Değirmenayvalı belde belediye başkan adayı Ummuhan Özpınar, Sandıklı ilçesine bağlı Akharım belde belediye başkan adayı Sevinç Özdemir'den sonra ikinci başörtülü belediye başkan adayı oldu.

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Ticaret Borsası toplantı salonunda, merkez ve merkeze bağlı beldelerin belediye başkan adayları tanıtım töreni düzenlendi. CHP belde belediye başkan adayları arasında ikinci başörtülü aday Özdemir'de yer aldı.

CHP belediye başkan adayları, tek tek kürsüye gelerek, aday oldukları seçim yerinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin önemine dikkati çekerek, herkesin önemli sorumluluklarının olduğunu söyledi.

İstanbul merkezli yürütülen operasyonlara da değinen Toptaş, toplumun bütün yaşananları ve kendi yaşadığı koşulları gördüğünü ifade etti.

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ise acilen CHP'nin iktidarına ihtiyaç olduğunu belirtti. Bunun yolunun da 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler olduğunu ifade eden Görgöz, "Biz günlerdir 30 Mart'ı sayıyoruz. 98 gün sonra Afyonkarahisar'ımız ilçeleri ve beldeleriyle birlikte, CHP'li çağdaş belediyelere kavuşacak, buna inanıyorum. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun hiç kimseyi ayırt etmeden ülkemizin geleceğini kurtarmak için her gün hiç bıkmadan, usanmadan tüm yurttaşlarımızı CHP'ye davet ediyoruz. Gün beraberlik günü" diye konuştu.

"CHP'nin görüntüyle ilgilenmediğini bildiğim için buradayım"

CHP Afyonkarahisar merkeze bağlı Değirmenayvalı belde belediye başkan adayı başörtülü Ummuhan Özpınar, CHP'de görülmeye alışık olunmayan bir görüntüsünün olduğunu bildiğini söyleyerek şunları kaydettii:

"CHP'nin görüntüyle ilgilenmediğini de bildiğim için buradayım. Başörtüsü benim simgem değil. Bayrağım asla değildir. Bayrağım, ay yıldızlı bayrağımızdır. Hepimizin olduğu gibi tektir. Ben de her Anadolu kadını gibi uğrunda ölürüm, öldürürüm, uğrunda ölecekleri gönderirim, Sarıkamışlara, Çanakkalelere. İster kelle desinler, ister şehit desinler, bu yolda feda edebilirim. Ben Değirmenayvalı beldesinin belediye başkan adayıyım, beldenin sorunlarını biliyorum. Üstesinden gelebileceğime de inanıyorum. Buna donanımımla, eğitimimle ve kişiliğimle yeteceğime inanıyorum. Bana belde halkımızın güvenmesini, arkamda olmasını istiyorum. Oylarını bekliyorum. Bana destek verdiği için CHP'nin bütün üyelerine ve CHP'lilere de çok teşekkür ediyorum."

Daha önce CHP'den Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde de başörtülü Sevinç Özdemir, belde belediye başkan adayı olmuştu. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da CHP'den İkinci Başörtülü Belediye Başkan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sincap götülü ismayul: tıktık 0 0 Yanıtla
  • veli topiş: bence çok haklı aynen devam etmeli en büyük kılıçdaroğlu yaşa 0 0 Yanıtla
  • kezban özkaban: insanlara diyecem şantaj yapıyorsun onların akıllarını çeliyorsun utanmadan da gelip baş örtü vekilini aday gösteriyorsun 0 0 Yanıtla

Advertisement