Afyonkarahisar'da Evi Yanan Yoksul Çoban Kendisine Yardım Elinin Uzanmasını Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Evi Yanan Yoksul Çoban Kendisine Yardım Elinin Uzanmasını Bekliyor

Afyonkarahisar\'da Evi Yanan Yoksul Çoban Kendisine Yardım Elinin Uzanmasını Bekliyor

Afyonkarahisar’da meydana gelen yangında evi yanan ve sokakta kalan yoksul çoban, devletin kendisine yardım elini uzatmasını bekliyor.

18.04.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da meydana gelen yangında evi yanan ve sokakta kalan yoksul çoban, devletin kendisine yardım elini uzatmasını bekliyor.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Karacaahmet köyünde 16 Nisan Çarşamba günü meydana gelen yangında evi komple yanarak kullanılamaz hale gelen 73 yaşındaki Ahmet Sevimli isimli çoban, sokakta kaldığını ve sığınacak bir yerinin olmadığını söyleyerek, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'ndan yardım istediğini belirtti. Elektrik kontağından çıktığı bildirilen yangına köylülerinde yardımı ile müdahale edildiğini, ama söndürülene kadar evinin tamamen yandığını ifade eden Sevimli, "Evde ben bir oğlum ve gelinim birlikte yaşıyorduk. Şimdi hepimiz sokakta kaldık. Çobanlık yaparak geçimimizi sağlıyoruz. Yeni bir ev alacak yada yaptıracak gücüm yok. Buradan Valimize ve devlet büyüklerimize sesleniyorum. Allah rızası için bana yardım etsinler. Yoksa sokakta, çadırda yaşamak zorunda kalacağız. Bize yardım elini uzatsınlar" dedi.

Ahmet Sevimli'nin yardım çığlığına kayıtsız kalmayan İhsaniye İlçe Kaymakamlığı'nın ise Sevimli'ye ev yapabilmesi için 20 bin TL yardımda bulunacağı öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Evi Yanan Yoksul Çoban Kendisine Yardım Elinin Uzanmasını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement