Afyonkarahisar'da Hava Durumu - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Hava Durumu

Afyonkarahisar\'da Hava Durumu

Afyonkarahisar 5. Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, kentte hafta ortasına kadar aralıklarla yağış beklendiğini söyledi.

08.09.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar 5. Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, kentte hafta ortasına kadar aralıklarla yağış beklendiğini söyledi.

Sonbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte yağışların da başladığını ifade eden Alaçam, hafta sonunda kentte yoğun şekilde yağan yağmur yağışında metrekareye yaklaşık 27 kilogram yağış düştüğünü kaydetti. Sıcaklıkların 25-26 derece ile mevsim normallerinde olduğunu belirten Alaçam, akşamları ise sıcaklıkların 14 dereceye kadar düşmesinin beklendiğini aktardı. Yapılan son tahminlere göre kentte bugün, yarın ve çarşamba günü aralıklarla yağmur yağışı beklendiğini de anlatan Alaçam, yağışların şiddetli olmayacağının beklendiğini bildirdi. Sonbahar mevsiminin kendisini yağışlarla göstermeye başladığını da sözlerine ekleyen Alaçam, yapılan tahminlere göre kentte kuraklığa karşı bu ay istenilen yağışların alınmasının beklendiğini de belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Hava Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement