Afyonkarahisar'da iftar programı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da iftar programı düzenlendi

Afyonkarahisar\'da iftar programı düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı gezici aşevi tarafından iftar programı düzenlendi.

30.06.2014 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı gezici aşevi tarafından iftar programı düzenlendi.

Afyonkarahisar Valiliği yanındaki açık otoparkta gerçekleştirilen programa, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Genel Merkezince İstanbul'da düzenlenen iftar programından telekonferansla bağlanarak Afyonkarahisarlıları selamladı.

Vali Güner, programda yaptığı konuşmada, böyle bir akşamda vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Çoban da İHH'nın son 4 yıldır Afyonkarahisar'da iftar verdiğini, bu seneki iftarın MÜSİAD'ın iftarıyla aynı güne denk geldiğini belirtti.

Hükümet ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2014 yılını "yetimlerle ilgilenme, yetimlerle beraber olma yılı" ilan ettiğini anımsatan Çoban, "Biz de belediye olarak Afyonkarahisar'da sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak bir seferberlik başlattık. Etrafınızda yetim olan kardeşlerimiz varsa bize bildirin. Onlarla biz mutlaka bir araya geleceğiz. Ramazanın 15. günü onlarla iftar yemeğinde beraber olacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da iftar programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement