Afyonkarahisar'da Kereste Depoları Yandı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Kereste Depoları Yandı

Afyonkarahisar\'da Kereste Depoları Yandı

Afyonkarahisar'da mobilya üretimi yapılan firmalara ait kerestelerin depolandığı sanayi sitesinde çıkan yangında 4 depo yandı, 1 depo ise kısmen zarar gördü.

18.07.2015 17:48  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar- Ankara karayolu 10'uncu kilometresinde bulunan 2'nci Küçük Sanayi Sitesi'nde, mobilya üretimi yapan firmalara ait kereste ve odunların bulunduğu 34'üncü adada, öğle saatlerinde yangın çıktı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, depolardan birinin önündeki talaşlar sıcaktan tutuşup, rüzgarın da etkisiyle deponun içine sıçradı. Depodaki kimyasalların yanmaya başlamasıyla büyüyen yangın bitişikteki 4 depoya daha sirayet etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Depo sahipleri itfaiyenin yangına geç müdahale ettiği iddiasıyla, itfaiye erleriyle tartıştı. Tartışma polisin araya girmesiyle önlenirken, olay yerine Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazöz ve iş makineleri de çağrıldı. Yangını çaresiz gözlerle izleyen işletme sahipleri de söndürme çalışmalarına yardım etti.

Yaklaşık 2 saatlik müdahale sonucu kontrol altına alınan yangında 4 depo kullanılamaz hale gelirken, 1 depo ve içindekiler ise kısmen zarar gördü. Yoğun dumandan etkilenen 6 itfaiye eriyle yerel televizyon kanalında çalışan bir gazeteci ise olay yerine gelen ambulanslarda tedaviye alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Kereste Depoları Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement