Afyonkarahisar'da Mühimmat Deposu Şehitleri Anılacak - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Mühimmat Deposu Şehitleri Anılacak

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda 5 Eylül 2012'de meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerin cumartesi günü anılacağı bildirildi.

31.08.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda 5 Eylül 2012'de meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerin cumartesi günü anılacağı bildirildi.

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda, 5 Eylül 2012'de meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerin Afyonkarahisar protokolü ve ailelerin katılacağı merasimle yad edileceği belirtildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 25 şehit askerin Cumartesi günü anılacağı belirterek, şunları anlattı:

"Sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner ile Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban, şehit olan askerlerimizin yakınlarının Afyonkarahisar'da ağırlanması için adeta seferber oluyorlar. Dernek olarak şehit aileleriyle birebir temas kuruyoruz. Şehit ailelerimiz, öğretmenevinde ağırlanacak. Dualarla şehitlerimizi anacağız. Şehit ailelerimiz, sabah saatlerinden itibaren Kışla'yı da ziyaret edecekler. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Mühimmat Deposu Şehitleri Anılacak - Son Dakika


Advertisement