Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Afyonkarahisar\'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Afyonkarahisar'da silahlı kavga: 1 ölü Afyonkarahisar'da haraç verme yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 35 yaşındaki Enver Savruk, yaşamını yitirdi.

22.07.2015 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da silahlı kavga: 1 ölü

Afyonkarahisar'da haraç verme yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 35 yaşındaki Enver Savruk, yaşamını yitirdi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Enver Savruk, kimliği belirlenemeyen bir kişiyle araç kiralama işi yapan 36 yaşındaki Murat A.'ya ait işyerine geldi. Savruk ve A. arasında iddiaya göre haraç verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce işyerinden çıkan Enver Savruk, dışardan tabancayla işyerine ateş etmeye başladı. 9 el ateş ettiği belirtilen Savruk'un kurşunu bitince elinde pompalı tüfekle dışarı çıkan işyeri sahibi A., Savruk'u başından, göğsünden ve kolundan vurdu. Savruk yere yığılırken, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Enver Savruk, yaşamını yitirdi.

Olayın duyulmasının ardından polis ekiplerine telsizden yapılan anonslarda çelik yelek giymeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Polis ekipleri Murat A. ile Savruk'un birlikte geldiği kişiyi gözaltına aldı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel de olay yerine gelerek ayrıntı bilgi aldı. İncelemelerde bulunan Müdür Özel, basın mensuplarına olayın detaylı bir şekilde incelendiğini ve gerekli bilgilerin toplanmasından sonra açıklama yapılacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hayat yalan: yorum yazan arkadaşlar hiç kimse bu şekilde ölümü haketmez rabbimin verdiği canı yanlız rabbim alır allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin vuranıda vurulanıda tanıyoruz değdimi biri mezara biri ceza evine ikisininde evlatları var yazıktır günahtır o sabilere gidenin allah taksiratını affetsin cezaevine gideninde allah yardımcısı olsun... 0 1 Yanıtla
  • isim yok: enver savruk hakkımı helal etmiyorum sana iyi olmuş sen bunu çoktan haketmiştin 0 0 Yanıtla
  • ferda: Ne olursa olsun olen birinin akasindan boyle seyler yazmayin lutfen ben enveri tanimam ama bir insanin kotulugu kadarda iyiligi vardir Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement