Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyon Çimento Fabrikası, merkeze bağlı Halımoru köyüne taşınacak

16.07.2013 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Çimento Fabrikası'nın, merkeze bağlı Halımoru köyüne taşınacağı bildirildi.

Afyon Çimento Fabrikası Taşınması ve Modernizasyonu Projesi'ni ÇİMSA adına yürüten Selin İnşaat sorumlusu Orkun Gümüştekin, fabrikanın Afyonkarahisar merkezinden taşınacağı Halımoru köyünde, Çevresel Etki Değerlendirme toplantısına katıldı.

Köy muhtarlığındaki toplantıda konuşan Gümüştekin, 2014 yılının ortalarında başlayacak inşaatın 2016 yılında biteceğini söyledi.

Çevrenin korunacağını, bu konuda tüm altyapı çalışmalarının yürütüldüğünü belirten Gümüştekin, vatandaşların görüşlerine önem verdiklerini anlattı.

İl Sağlık Müdürü Yemenici, Sandıklı'da incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Sandıklı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yemenici, Sandıklı Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden 25 Yataklı Sandıklı Devlet Hastanesi ek bina D Blok'un tamamlanmak üzere olduğunu belirten Yemenici, Dinar'da da 100 Yataklı Devlet Hastanesinin inşaatının sürdüğünü sağlık yatırımlarının son derece önemli olduğunu ifade etti.

Sandıklı Belediyesinden ramazan yardımı

Sandıklı Belediyesi tarafından her yıl yapılan gıda yardımı dağıtımları devam ediyor.

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan gıda paketleri Sandıklı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri tarafından dağıtılıyor.

Gıda paketleri ekipler ve mahalle muhtarları tarafından tespit edilen vatandaşlara iftardan sonra dağıtılıyor. Bin ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılacak gıda paketlerinde makarna, şeker, yağ, çorba, pirinç gibi temel gıda maddeleri yer aldığı belirtilirken, gıda paketi almak isteyen vatandaşların Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne müracaat etmeleri istendi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement