Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar\'dan Kısa Kısa

Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan, Sarıkavak, Hasandede ve Hisaralan Köyleri'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

04.10.2013 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan, ilçeye bağlı Sarıkavak, Hasandede ve Hisaralan köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Nursaçan ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sarıkavak köyünü ziyaret etti. Burada köy muhtarıı Mevlüt Öz ve vatandaşlardan bilgi alan Nursaçan, köyün son durumu, köye yapılan yatırımlar, sağlık evinin durumu ve verilen sağlık hizmetleri, antep fıstığı yetiştiriciliği, tarım ve hayvancılık hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Hasandede köyünü ziyaret eden Nursaçan, burada da sağlık hizmetleri, eski köy okulunun yıkımı hakkında köy muhtarından bilgi aldı.

Ardından Hisaralan köyünü ziyaret eden Nursaçan ve beraberindekiler, köy muhtarı Mustafa Özdemir ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köyün son durumu, köye yapılan yatırımlar, verilen sağlık hizmetleri ve ceviz üretimi hakkında köy muhtarından bilgi alan Nursaçan, vatandaşları tek tek dinleyerek sorunların giderilmesi için çalışmaların yapılacağını söyledi.

Kaymakam Nursaçan ile birlikte ziyaretlere İlçe Jandarma Komutanı Murat Dirican, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Durmuş Kapak, İlçe Özel İdare Müdürü Yunus Korkmaz da katıldı.

"Başmakçılı öğrenciler tiyatro ile buluştu"-

Başmakçı ilçesinde minikler için, İzmir'den gelen Komedi Dans Üçlüsü Çocuk Tiyatrosu'nun hazırladığı Murat Akkay ve Hatice Keyik'in yazdığı "Tippo ile Fippo" adlı oyun sergilendi.

Yaşlılara saygılı olmak, kitap okumak ve çevreyi temiz tutma gibi konuların vurgulandığı oyunda, Rukiye Kandemir ve Yusuf İslam Kaya, rol aldı.

Başkan Özcan'a ziyaret

Başmakçı Belediye Başkanı Halil Özcan, Ziraat Bankası Başmakçı Şube Müdürü İsmet Yılmaz ve Ziraat Bankası firma analisti Yasin Yılmaz'ı makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan, banka yetkililerinden bilgi aldı. Özcan, belediyenin ulaştırma, harfiyat ve nakliyat şirketinin mali tabloları hakkında banka yetkililerine bilgi verdi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement