Eroğlu: Allaha Şükür Bıyıklarım Yerinde - Son Dakika
Güncel

Eroğlu: Allaha Şükür Bıyıklarım Yerinde

Eroğlu: Allaha Şükür Bıyıklarım Yerinde

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar'a yaptırılacak, toplam 144 milyon liraya mal olacak 27 tesisin temel atma töreni yapıldı.

05.12.2014 20:58  Güncelleme: 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar'a yaptırılacak, toplam 144 milyon liraya mal olacak 27 tesisin temel atma töreni, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Bakan Eroğlu, Türkiye'de su konusunda önemli hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Bakan Eroğlu, "Cumhurbaşkanımız 1994'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman ben de İSKİ Genel Müdürü oldum. O zaman haftada bir su verilince çok mutlu oluyorlardı. Biz 8 ayda su kesintisini kaldırdık. Şu anda 2071'e kadar suyu var İstanbul'un. Biz, 'Sen Türkiyesin büyük düşün', 'Sen Afyonkarahisarsın, büyük düşün', 'Sen Veysel Eroğlu'sun büyük düşün' diyoruz" dedi.

Yazın, ülke genelinde yaşanan kurak hava sonrası 'kentler susuz kalacak' iddiasının gündeme getirildiğini hatırlatan Bakan Eroğlu,

"'Kuraklık olacak, Veysel Eroğlu bıyıklarını kesecek' denildi. Askerde dahi kesmediğim bıyıklarım Allaha şükür yerinde. Biz A, B, C planları sayesinde kentlerimizi susuz bırakmadık. Afyonkarahisarlılarımızın duası bize yetiyor. Marifet iltifata tabidir. Şunu unutmayın bizler sizlerin hizmetkarıyız. Türkiye'ye, Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından tesislerin temel atma töreni gerçekleştirildi. Tören sonrası Bakan Eroğlu, vatandaşlara fidan dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eroğlu: Allaha Şükür Bıyıklarım Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement