Afyonkarahisar Güne Alevlerle Uyandı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Güne Alevlerle Uyandı

Afyonkarahisar Güne Alevlerle Uyandı

Afyonkarahisar’da meydana gelen bir ev yangını itfaiye ve polisi alarma geçirirken, yangının çıktığı binadaki vatandaşlar itfaiye merdiveni ile tahliye edildi.

02.10.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da meydana gelen bir ev yangını itfaiye ve polisi alarma geçirirken, yangının çıktığı binadaki vatandaşlar itfaiye merdiveni ile tahliye edildi. Yanan dairede odalardan birisinin camına asılan Türk bayrağının yangında zarar görmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yangın sabah erken saatlerde Marulcu Mahallesi, Kadınana Ana Caddesi, 75 numaralı binanın 3. katında meydana geldi. Adil S., isimli vatandaşa ait olduğu bildirilen ve içerisinde 3 üniversite öğrencisinin ikamet ettiği belirtilen daireden dumanların ve alevlerin çıktığını gören esnaf ve mahalle sakinleri durumu hemen itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev ve dumanların yükseldiği yangına hızlı bir şekilde müdahale ederken, yangın esnasında dairede oldukları öne sürülen 3 üniversite öğrencisinin ise dumanı fark etmelerinin ardından kendilerini hemen dışarı attıkları öğrenildi. İtfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale ederken, bir yandan ise yangının çıktığı dairenin üst katında bulunan iki kişiyi merdivenle tahliye etmek için uğraştı. Yaklaşık 20 dakika süren müdahalenin ardından alevler kontrol altına alınırken, yangın esnasında çevrede büyük korku ve panik yaşandığı bildirildi.

İlk belirlemelere göre yangının, elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinden durulurken, ayrıca yangında yanan odalardan birinin camına yapıştırılan Türk bayrağının zarar görmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Ölen ya da yaralanan olmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Güne Alevlerle Uyandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement