Afyonkarahisar Kavga Eden Kızları Ayırmak Yerine Tempo Tuttular - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Kavga Eden Kızları Ayırmak Yerine Tempo Tuttular

Afyonkarahisar Kavga Eden Kızları Ayırmak Yerine Tempo Tuttular

Kavga eden kızları ayırmak yerine tempo tuttular VİDEO paylaşım sitesi Youtube'a Afyonkarahisar'dan yüklendiği belirtilen bir videoda bir grup kızın kavga ettiği görülüyor.

22.07.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavga eden kızları ayırmak yerine tempo tuttular

VİDEO paylaşım sitesi Youtube'a Afyonkarahisar'dan yüklendiği belirtilen bir videoda bir grup kızın kavga ettiği görülüyor. Kavga sırasında yüksek bir yerden görüntüyü kaydettiği anlaşılan erkeklerin ise kızları ayırmak yerine tempo tuttuğu duyuluyor.

'Afyon kız kavgası' adılya Youtube'a yüklenen videoda, görüntünün Afyonkarahisar'ın bir semti olan Ataköy'de çekildiği belirtiliyor. 12 Haziran 2015 tarihinde yüklenen ve 10 gün içinde 672 kez görüntülenen videonun Üçgen Park'ta kaydedildiği tahmin ediliyor. Yüksek bir yerden çekilen videoda kızlardan oluşan iki grup tartışmaya başlıyor. Tartışmalarına sık sık küfürlerin karıştığı görüntüde kızlar daha sonra saç saça kavga ediyor. Konuşmalarından görüntüyü kaydedenlerin erkek olduğu anlaşılıyor. Erkeklerin ayırmak yerine kavgaya tempo tuttuğu duyulurken 1 dakika 8 saniye süren videoda kızların birbirini saçlarından çekip yerde sürüklediği ve tekme attığı yer alıyor. Kavga diğer kızların araya girmesiyle önleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Kavga Eden Kızları Ayırmak Yerine Tempo Tuttular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement