Afyonkarahisar - Numan Kurtulmuş, Gazetecileri Fotoğrafladı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar - Numan Kurtulmuş, Gazetecileri Fotoğrafladı

Afyonkarahisar - Numan Kurtulmuş, Gazetecileri Fotoğrafladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampında gazetecilerle buluştu.

22.10.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampında gazetecilerle buluştu. Kampın yapıldığı NG Afyon Hotel önünde basın mensupları için oluşturulan çadırı ziyaret eden Numan Kurtulmuş, basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Kurtulmuş, basın mensuplarıyla fotoğraf da çektirdi.

Bu kampın senede iki defa yapıldığını belirten Kurtulmuş, şöyle dedi: 'Her toplantıda gayet güzel etkinlikler oluyor. Burada konuşulan konular, istişareler ama bundan çok daha değerli, önemli olan arkadaşların birbirleri arasındaki, o Ankara'nın hele hele son zamanlardaki sıkışık halinden sonra burada arkadaşlarımız birazda rahat. Programları, vakitleri çok daha müsait, herkes birbiriyle bir dostluk, ahbaplık yapıyor. Akşamları oturuyor, konuşuyor. Öğlenlerde, kahvaltılarda yürüyüş yapanlar oluyor. Çok şükür bu sefer havada çok güzel, geçen seferdi yağmur vardı, sizde zorlanıyordunuz. Bu kampın böyle bir faydası var, Ak Parti ailesi daha birbirleriyle samimiyeti artırmış oluyor. Aileler, çocuklar, eşler, dostlar, Allah bozmasın neşeli bir kamp oluyor. İnşallah burada hem keyifli bir kamp oluruz hem de Türkiye'nin geleceğinde önemli adımların atılmasında katkıda bulunacak, önemli kararlar alınır. Onların altyapısının hazırlanmasını temenni ediyoruz."

Numan Kurtulmuş, kampta milletvekillerinin genellikle yürüyüş yaptığını ve yüzenlerin ve SPA imkanlarından yararlananların da olduğunu belirterek, kendisinin ise önceden yürüyüş yaptığını, ama son zamanlarda yürümeyi de bıraktığını dile getirdi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: AFYONKARAHİSAR (DHA)

===================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar - Numan Kurtulmuş, Gazetecileri Fotoğrafladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement