Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde Voleybol Turnuvası Başladı

Afyonkarahisar Öğretmenevi\'nde Voleybol Turnuvası Başladı

Afyonkarahisar Merkez Öğretmenevi’nin, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlar arası düzenlediği Bahar Voleybol Turnuvası, Kamil Miras Anadolu Spor Salonu’nda başladı.

24.03.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Merkez Öğretmenevi'nin, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlar arası düzenlediği Bahar Voleybol Turnuvası, Kamil Miras Anadolu Spor Salonu'nda başladı.

Afyonkarahisar Öğretmenevi'nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği voleybol turnuvası geniş bir katılımla başladı. Kamil Miras Anadolu Spor Salonu'nda Merkez Endüstri Meslek Lisesi ve Oruçoğlu İlkokulu'nun karşılaştığı ilk müsabaka öncesi bir konuşma yapan Afyonkarahisar Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul, kurumlar arası dostluğun pekişmesi için bu turnuvanın gerçekleştirildiğini söyledi. Voleybol turnuvası sayesinde kurumlar arasında dostluğun arttığını söyleyen Özkul, "Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz birbirini daha yakından tanıma fırsatı buluyor. Sporun kardeşlik içinde güzel bir rekabet oluşturduğunu biliyoruz. Bu nedenle kurumlar arası turnuvayı geleneksel hale getirdik. Bu etkinliğe büyük destek veren Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve kurum yetkililerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca turnuvaya katılan tüm kurumların katılımcılarına minnettarız" dedi.

Program kapsamında turnuvaya katılan kurum yetkililerine Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Barın ve Afyon Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul tarafından katılım belgesi verildi.

28 takımın katıldığı turnuva 9 Nisan Perşembe günü saat 19.30 da oynanacak final maçı ile tamamlanarak, dereceye girenlere kupa takdim edilecek. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement