Afyonkarahisarlı Öğrenciler Soma'nın Yasını Tutuyor - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisarlı Öğrenciler Soma'nın Yasını Tutuyor

Afyonkarahisarlı Öğrenciler Soma\'nın Yasını Tutuyor

Afyonkarahisar’daki ortaöğretim okullarında eğitim gören öğrenciler Manisa Soma’da yaşanan maden faciası sonrası hayatını kaybeden işçileri unutmayarak, kimi bedenleri ile acının adı ‘Soma’yı yazdı, kimi ise acının yaşandığı Soma ile ilgili duygularını satırlara dökerek mektup yazdı.

16.05.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'daki ortaöğretim okullarında eğitim gören öğrenciler Manisa Soma'da yaşanan maden faciası sonrası hayatını kaybeden işçileri unutmayarak, kimi bedenleri ile acının adı 'Soma'yı yazdı, kimi ise acının yaşandığı Soma ile ilgili duygularını satırlara dökerek mektup yazdı.

300'e yakın madencinin hayatını kaybettiği faciaya kayıtsız kalmayan Afyonkarahisar Şemsettin Karahisari Ortaokulunda anma programı düzenlendi. Hayatını kaybedenlerin anıldığı ve duaların edildiği törenin sonunda 7 ve 8'nci sınıf öğrencileri bedenleri ile Soma yazdılar.

Acıya kayıtsız kalmayan Şuhut Karaadilli İlkokulu'nda öğrenim gören yaklaşık 50 öğrenci ise hayatını kaybedenlerin acısına kayıtsız kalmayarak, duygu ve düşüncelerini anlatan mektup yazdılar. Mektupların hayatını kaybeden ailelere ulaştırmak üzere Soma İlçe Kaymakamlığı'na gönderildiği kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisarlı Öğrenciler Soma'nın Yasını Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement