Afyonkarahisarlılar Derneği'nden Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisarlılar Derneği'nden Vali Güner'e Ziyaret

Afyonkarahisarlılar Derneği\'nden Vali Güner\'e Ziyaret

Ankara Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret ettiler.

13.08.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret ettiler.

Ziyarete Başkan Ali Özerkan'nın yanı sıra Dernek Genel Sekreteri Salih Ünver ile dernek üyeleri Samet Karpuz ve Ramazan Tekeli katıldı. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Özerkan, Vali Güner'e dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Özerkan, dernek faaliyetleri kapsamında 12-15 Kasım tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Egeliler Tanıtım Fuarı'na Vali Güner'i davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, farklı bir ilde yaşıyor olup ta kendi doğduğu ve büyüdüğü ilin değerlerini yaşatmak, hemşehrileri arasında birlik ve beraberlik ortamı oluşturarak, yaşadığı il ile memleketi arasında gönül köprüsü kurmanın çok manidar ve çok önemli bir gayret olduğunu söyledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisarlılar Derneği'nden Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement